Tellimuste jälgimine


KUIDAS SEE KÄIB

Interneti kaudu ostmine muutub aina lihtsamaks! INSPIO juhendab teid kogu tellimuse vältel ning teavitab teid selle hetkeseisust. Te teate alati, kas teie tellitud tooted on juba valmis ning teie poole teel. Seda saate meie veebisaidilt igal ajal vaadata: selleks vajate vaid linki, mille leiate kohe pärast tellimuse tegemist teile saadetud e-kirjast.



1. TELLIMUS ON KINNITATUD

Saadame teile e-posti teel tellimuse kinnituse, mis sisaldab kõiki vajalikke andmeid ja jälgimislinki. Lisaks saadame teile 15 sekundi jooksul pärast tellimuse tegemist tellimust kinnitava SMS-i. Kui otsustasite maksta interneti teel kaardiga ning makse ebaõnnestus, saadetakse teile 7 minuti jooksul SMS, mis sisaldab makse kordamist võimaldavat linki.

2. TELLIMUS ON TOOTMISES

Dekoratiivsed tahvlid teeme valmis ja paneme teele kõigest ühe päeva jooksul alates tellimuse tegemisest. Kleebiseid trükime tellimuse tegemisele järgneval päeval, kuid need peavad mõnda aega seisma (rohkem teavet kleebiste kohta). Seejärel lõikame kleebised välja ja paneme teele, tavaliselt kolmandal või neljandal päeval.

3. TELLIMUS ON PAKITUD

Kõik on valmis ja turvaliselt pakitud. Saadame teile e-kirja, milles anname teada, et oleme teie tellitud tooted transpordifirmale üleandmiseks valmis pannud.

4. TELLIMUS ON INSPIO-ST LAHKUNUD

Transpordifirma on teie saadetise peale võtnud. Saadame teile paki numbri, mida kuvatakse tellimuse andmetes (lingi leiate igast e-kirjast, mille me teile saadame) ning te saate oma paki teekonda transpordifirma süsteemis pidevalt jälgida.

5. TELLIMUS ON KOHALIKUL KULLERIL

Teie pakk on peaaegu kohal! Teie tellimus on jõudnud kohaliku kulleri lattu ning see on valmis kohaletoimetamiseks (tavaliselt järgmisel tööpäeval).

6. TELLIMUST TOIMETATAKSE KOHALE

See on peagi teie ukselävel! Kuller võttis teie paki üle ning toimetab selle täna kohale.

7. TELLIMUS ON KOHALE TOIMETATUD

Hurraa, oleme teie tellitud tooted edukalt kohale toimetanud! Paki arvet kuvatakse tellimuse andmetes.


Milleks siis oodata? Alustage ostlemist juba täna!


Korduvalt kleebitavad tekstiilkleebised lastele
Personaliseeritud romantiline kingitus
Fototrükised